sa kushton xiaomi mi a3 foto2
Lajmet e fundit

[ZYRTARE] Ja sa kushton Xiaomi Mi A3 | Foto 😍 | Skeda teknike ⚙️

Siç pritej sot u formalizua i Xiaomi Mi A3 nga Spanja, për fat të keq Xiaomi nuk ka arritur të koordinojë momentin e saktë të nisjes dhe tani nuk ka me sekrete të mbetura. Por sa kushton Xiaomi Mi A3 dhe cila eshte skeda teknike? Sa kushton Xiaomi Mi A3 – Cmimi Të gjitha detajet […]

sa kushton black shark 2 cmimi foto
Lajmet e fundit

Sa kushton Black Shark 2 [XIAOMI GAMING SMARTPHONE]

Nën-markë e fokusuar në lojrat e Xiaomi, Black Shark, sapo njoftoi se është gati smartphoni i ri i lojrave të reja në fillim të këtij muaji – Black Shark 2. Tani telefoni celular është gati për në Evropë, drejtpërdrejt nga faqja zyrtare e BlackShark. Por sa kushton Black Shark 2 dhe cilat jane karkateristikat kryesore? […]