skygofree
Lajmet e fundit

Xafecopy, kini kujdes nga ky virus [ANDROID]

Quhet Xafecopy dhe është një malware i fshehur në aplikacionet Android që zbaton “procesin e faturimit WAP” pa dijeninë e pronarëve të celularëve. Xafecopy është e fshehur në app dhe hyn në faqet e internetit të ndryshme, duke bërë të mundur aktivizimin e abonimeve të bezdisshëm. Pronarët e smartphonëve të prekur gjejnë se ata kanë […]