ulefone mix-cover
Celulare Lajmet e fundit

Ulefone MIX design fantastik dhe çmim shumë interesant 😍😍

Ulefone MIX është zyrtare. Celulari ofron një dizajn “të gjithë ekran” si të gjithë modelet e fundit. Ekrani që zë pothuajse të gjithë e panelin e përparmë e bëjnë Ulefone një smartphone jo vetëm të këndshëm nga pikëpamja estetike por edhe komod për tu përdorur sidomos për shikimin e përmbajtjeve multimediale. Nuk duhet të harrojmë […]