Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps iOS dhe Android, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Aplikacionet e reja qe ju keshillojme per iOS  1 – iFunnyCam | Shkarko Falas.   2 – ACTually! | Shkarko Falas. […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Janar 2018: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Janar 2018 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Janar 2018, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Artstudio Pro | 2 – Scrubbies |   3 – Cinegraph |  […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Tetor 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Tetor 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Tetor 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Enlight Videoleap: Menaxhim, modifikim dhe montazh imazhesh. Vleresohet si app […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Shtator 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Shtator 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Shtator 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Enlight Quickshot: Menaxhim, modifikim dhe montazh imazhesh. Vleresohet si app […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top 3 Apps: iOS & Android falas – Shtator 2017

Top 3 Apps FALAS: Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top 3 Apps, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top 3 Apps per iOS  1 – Status Art: Ndryshoni Status bar-in e iPhone tuaj dhe kthejeni […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Korrik 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Korrik 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Korrik 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Brick Camera: Kthen fotot tuaja ne imazhe te animuara GIF […]

Top Apps Qershor 2017
App

Top Apps Qershor 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android | ose.al

Top Apps Qershor 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Qershor 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Halide: Aplikacion mjaft i bukur i tipit “kamera app”. Mundeson rritjen e […]