Samsung Galaxy s9-fotorender
Lajmet e fundit Tablet

Samsung Galaxy Tab S4 me Snapdragon 835 dhe 4GB RAM

Tableti i ardhshëm Android Samsung sapo është zbuluar në platformën e famshme GFXBench. Kjo do të thotë se specifikimet kryesore teknike të Samsung Galaxy Tab S4 janë zbuluar, por ato gjithmonë duhet të merren me mëdyshje, sepse të dhënat mbi kriteret ndonjëherë janë edhe falsifikuar. Tiparet e paraqitura në GFXBench, megjithatë, janë shumë të besueshme nëse […]

windows-sistemi-operativ-chrome-os-karakteristikat-detajet
Lajmet e fundit PC

Windows shpjegon përse është me e mirë se Chrome OS

Pas prezantimit të Windows 10S, versioni i projektuar për shkollat, dikush pyeti Google-n se çfarë mendonte. Një nga drejtuesit përgjigjet i kënaqur sepse ishte një konfirmim i vlefshmërisë së projektit të Chrome OS (i referohet faktit se sipas tyre kanë filluar pak nga pak të kopjojnë idetë e Chrome OS). Nuk kaloi shumë kohë dhe përgjigja erdhi me […]