iMac Pro-spektakel-cmimi-dalja-iOS11
Lajmet e fundit PC

iMac Pro: 128GB RAM, 4TB SSD kushton vetëm $4.999

Gjatë WWDC 2017, Apple paraqiti të shumë diskutuarin iMac Pro. Prezantimi ishte i shkurtër përpara debutimit zyrtar që do të ndodhë gjatë vitit. Megjithatë, kjo ishte e mjaftueshme për të përshkruar karakteristikat kryesore të iMac Pro, i cili rikthehet në pamjen e iMac dhe ngjyrën Gri . Apple ofron një makinë profesionale pune, pa kompromise, me mbështetje të Intel Xeon […]