probleme samsung galaxy a3 2017
Celulare Lajmet e fundit

Probleme Samsung A3 (2017)

Probleme Samsung Galaxy A3 (2017) – Duket se ky celular është pushtuar nga një sërë problemesh të krijuara nga firmware bazuar në shpërndarjen e Android Oreo 8.0. Sipas forumit zyrtar Korean te Samsung, në fakt, përdorues te ndryshem kane hasur disa probleme pas perditesimit.   KLIKO PER VIDEON E PREZANTIMIT TE S9 DHE S9 Plus […]