perditesimet e samsung galaxy j
Lajmet e fundit

Perditesimet e Samsung Galaxy J – fundi i deklaruar i serise “J”

Pak dite me pare kompania koreane Samsung prezantoi nje seri smartfonesh Galaxy A. Pyetjeve mbi perditesimet e Samsung Galaxy J ne muajt e ardhshem kompania ju pergjigj shkurt dhe qarte: Samsung Malaysia hodhi ne rrjet nje video klip me te cilin prezantoi Samsung Galaxy A30 dhe Samsung Galaxy A50, dale ne shitje ne territorin aziatik. […]