Perditesimi WhatsApp 2017
App Lajmet e fundit

Perditesimi WhatsApp 2017: mundesohet dergimi i dokumetave • ose.al

Perditesimi WhatsApp 2017: Vjen nje perditesim mjaft interesant dhe i shumepritur per WhatsApp. Behet fjale per mundesine e dergimit te dokumetave te te gjitha tipologjive ne nje bashkebisedim. Perfshihen ketu dhe tipologjite me frekuente si .pdf,  Zip, .xls ose dhe .apk. Perdoruesit e WhatsApp do te mund te dergojne dokumente te kapacitetit deri ne 100 […]