Krahasime Lajmet e fundit

Shpejtesia e karikimit te Galaxy Note 10 është e pabesueshme

Në letër, çdokush pret që OnePlus 7 Pro të karikohet më shpejt se Note 10 Plus. Flagshipi i OnePlus ka një bateri më të vogël (4000mAh) sesa Note 10 Plus (4300mAh), dhe karikuesi që vjen me OnePlus 7 Pro mbështet shpejtësinë e karikimit 30W, ndërsa karikuesi që vjen me bateri me Note 10 Plus mbështet shpejtësinë e karikimit 25W. Sidoqoftë, një video e re e publikuar nga YouTuber Sukesh Banik tregon se kërkon ndjeshëm më pak kohë për të ngarkuar Note 10 Plus nga 0 ne 100 se OnePlus 7 Pro.

Lajmet e fundit

Samsung Galaxy Note10 dhe Note10 + zbulohen zyrtarisht në Tiranë

Pas lançimit zyrtar në New York, Samsung Galaxy Note 10 dhe 10+ u zbuluan zyrtarisht ditën e sotme edhe në Tiranë. Të ftuarit në ambjentet e Hotel Plaza Tirana ishin të parët që prekën nga afër fuqinë e një tjetër niveli në këto dy pajisje inteligjente unike, të cilat sjellin një përvojë të re celulare me […]