Xiaomi Redmi Note-foto
Celulare Lajmet e fundit

Xiaomi Redmi Note 5 Pro dhe Note 5: çmim marramëndës 🔝🔝

[Përditësim i datës 14/02/2018] Konfirmohen të gjitha karakteristikat teknike që në ditën e djeshme Shtëpia e teknologjisë publikoi. Më poshtë edhe çmimi zyrtar i modeleve të sapo nxjerra në tregun ndërkombëtar: Xiaomi Redmi Note 5 do kushtoj rreth 126 euro (9,999 rupie) në variantin 3/32GB dhe 151 euro (11999 rupie) në variantin me 4/64GB. Përsa i […]