360 N6 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

360 N6: Një markë dhe model i panjohur por befasues

Prodhuesi kinez 360 Mobile i smartfonëve lançoi së fundmi smartfonin 360 N6 me aspekt 18:9. Modeli 360 N6 ishte njoftuar në të njëjtën kohë me modelin tjetër të gjeneratës, N6 Lite. Të dy këta i bashkohen modelin N6 Pro, lançuar më përpara. Modelet N6 Lite dhe N6 Pro do t’i sjellim në recension pas disa […]