Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps iOS dhe Android, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Aplikacionet e reja qe ju keshillojme per iOS  1 – iFunnyCam | Shkarko Falas.   2 – ACTually! | Shkarko Falas. […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Janar 2018: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Janar 2018 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Janar 2018, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Artstudio Pro | 2 – Scrubbies |   3 – Cinegraph |  […]

Aplikacionet e reja Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Tetor 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Tetor 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Tetor 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Enlight Videoleap: Menaxhim, modifikim dhe montazh imazhesh. Vleresohet si app […]