Lojrat e fundit per PS4 xbox nintendo pc 3DS
Lajmet e fundit

[Tetor 2018] Lojrat e fundit per PS4, Xbox One, Switch dhe PC

Tetori erdhi dhe pasi kemi kaluar një shtator shumë të nxehtë falë inovacioneve të shumta të paraqitura gjatë E3 2018, tani është koha për të gjetur se cilat tituj do të dalin gjatë këtij muaj. Më poshtë lista e plotë me lojrat e fundit per PS4, Xbox One, Switch dhe PC. LEXO EDHE: Top 3 celularet […]

gta 5-gta v-renditje-loja-shkarko
Lajmet e fundit

[REKORD] GTA V është e pandalshme

GTA V ka arritur dhe tejkaluar 93 milion kopje të shitura në përgjithësi me rreth 18 milionë njësi të shitura vetëm në vitin 2017. Numra të pabesueshme raportuar në Twitter nga analisti i famshëm i Niko Partners Daniel Ahmad. Të dhënat dalin si rezultat i mbledhjes së fundit financiare të marrë në tremujorin e tretë […]

Top Apps Janar 2018
App

[TOP 15] Lojrat me te bukura Android 2017

Lojrat me te bukura Android të vitit 2017 Android: Lojrat me te bukura – Viti 2017 po mbaron dhe titujt e shkëlqyeshëm të lëshuar gjatë vitit kanë qenë me të vërtetë shumë. Për t’ju ndihmuar të kaloni këto festat me titujt më të bukur, ne kemi zgjedhur 15 lojrat që na kanë impresionuar më shumë. Vetëm […]