Fake News Google Fact Check
Lajmet e fundit

Fake News – Google fillon betejen dhe “arma” e pare quhet “Fact Checks”, kontrolli i fakteve…

Ne nje “xhungel” online te lajmeve te quajtura nderkombetarisht si “fake news“, pra lajmeve te fallsifikuara, Google prezanton “Fact Checks“. Natyrisht me kete nuk nenkuptohet qe Google do te kontrolloje drejtpersedrejti vlefshmerine e lajmeve ne web. Kjo pergjegjesi do ti jepet shoqeriva te treta, si per shembull “Snopes”, “PolitiFact”, dhe kompani te tjera. Kur te […]