gadget teknologjik
Lajmet e fundit

Gadget teknologjik 📲 që ju duhen për pushimet verore 2017 🍉 🌅 🌴 🏖

Gadget Teknologjik Vera filloi me ditët me diell dhe me festat e shumëpritura për ata që janë tashmë të lirë nga angazhimet e punës dhe shkollës. Cilado qoftë situata juaj, ne kemi vendosur një përzgjedhje të kujdesshme të gadget teknologjik të vogla për të shijuar verën. Rezultati është një listë me top 3 propozimet për […]

iphone-5G
Lajmet e fundit PC Tablet

Apple fillon testet per 5G!

Është koha për të filluar testet mbi 5G për Cupertino-n. Sipas Dokumentit të Dërguar në FCC, Apple është duke planifikuar testet duke u bazuar në teknologjinë Mmwave. Apple dhe teknologjia 5G – viti 2020 Business Insider ka raportuar lajmin, duke cituar një dokument të nënshkruar nga kompania dhe publikuar nga FCC (Federal Communications Commission), e cila tregon […]