Krahasime

Galaxy S10 vs iPhone: 5 arsye për të kaluar në Galaxy S10!

Po bëhen gati dy muaj nga eventi i Unpacked i Samsung nga ku u prezantuan S10, S10+, S10e, S10 5G dhe Galaxy Flex dhe pyetja që më vjen nëpër mend është: A duhet ta konsiderojnë kalimin nga iPhone në Samsung përdouesit e iphone? Më poshtë do të bëj një krahasim të telefonave më të mire […]

test thyerje iphone x
Krahasime

TEST THYERJE iPhone X vs. Galaxy Note 8: renie nga lartesia 300m

Sjellim per ju dy videot e krahasimit mbi testin e renies nga lartesia per dy super celularet e momentit. iPhone X vs. Galaxy Note 8: renie nga lartesia prej 300 metrash!! 😰😰😰😰 Kush fiton? Renie nga 300 metra lartesi iPhone X: [ms_youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=ni2QgfnSrHI” width=”100%” height=”100%” mute=”no” autoplay=”no” loop=”yes” controls=”yes” class=”” id=””][/ms_youtube]   VS. Renie nga 300 […]

face id
Lajmet e fundit

Face ID: e pabesueshme kjo video! …1.400 €uro smartphone iPhone X.

[perditesim 15/11/2017] Miq, shihni videon e meposhtme dhe shpresojme qe mos te kemi shume iPhone X ne familje 😂😂😂😂 [ms_youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=Oe3HQlad9Fs” width=”100%” height=”100%” mute=”no” autoplay=”no” loop=”yes” controls=”yes” class=”” id=””][/ms_youtube] Risia qe e bëri edhe më të vecantë Apple përvec ekranit edge-to-edge ishte edhe heqja e TOUCH ID gjë e cila ka karakterizuar iPhone për vite me […]