apple iPhone 8 Plus-iphone X-apple iphone 8-logo-iOS 10
Celulare Lajmet e fundit

Apple iPhone 8 Plus dhe iPhone 8: foto, çmimi dhe detajet

Apple iPhone 8 Plus dhe iPhone 8 janë më në fund zyrtare. Gjatë ngjarjes shumë të pritur Apple ngriti perden në gjeneratën e tetë të pajisjes që revolucionarizoi tregun e telefonit dhjetë vjet më parë. [ms_button style=”3d” link=”https://ose.al/recensione-ose-al/iphone-x-edition/” size=”medium” shape=”rounded” shadow=”no” block=”no” target=”_blank” gradient=”no” color=”” text_color=”#ffffff” icon=”” icon_animation_type=”shake” border_width=”0″ class=”” id=””]Foto, detaje dhe çmimi i […]

iphone 8 ja karakteristikat
Lajmet e fundit

iPhone 8 ja karakteristikat e para zyrtare!…WOW…| ose.al

Mezi presin daten e shenuar: 12 shtator😵 Ka filluar tashme numerimi mbrapsh👇 Apple ka qene mjaft e kujdesshme per te ruajtur rrjedhjet e informacioneve mbi karakteristikat e iPhone 8. [ms_countdowns type=”circle” nowtime=”1504980952″ endtime=”2017-09-12 10:00″ day_field_text=”Days” hours_field_text=”Hours” minutes_field_text=”Minutes” seconds_field_text=”Seconds” fontcolor=”” backgroundcolor=”” google_fonts=”” class=”” id=”” circle_type_day_color=”#1abc9c” circle_type_hours_color=”#2980b9″ circle_type_minutes_color=”#8e44ad” circle_type_seconds_color=”#f39c12″] Ne rrjet ka shume pak info, dhe hackerat me te […]