apple iPhone 8 Plus-iphone X-apple iphone 8-logo-iOS 10
Celulare Lajmet e fundit

Apple iPhone 8 Plus dhe iPhone 8: foto, çmimi dhe detajet

Apple iPhone 8 Plus dhe iPhone 8 janë më në fund zyrtare. Gjatë ngjarjes shumë të pritur Apple ngriti perden në gjeneratën e tetë të pajisjes që revolucionarizoi tregun e telefonit dhjetë vjet më parë. [ms_button style=”3d” link=”https://ose.al/recensione-ose-al/iphone-x-edition/” size=”medium” shape=”rounded” shadow=”no” block=”no” target=”_blank” gradient=”no” color=”” text_color=”#ffffff” icon=”” icon_animation_type=”shake” border_width=”0″ class=”” id=””]Foto, detaje dhe çmimi i […]