iOS ose Android
Krahasime

[2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣] iOS ose Android, cili është sistemi më i mirë ?

Në dekadën e fundit debati se kush është më i mirë iOS ose Android nuk ka fund. Prandaj vendosa të shkruaj këtë artikull ku do të krahasoj këto dy sisteme operative. Ato çfarë do të krahasoj janë: Baziket Përformanca Aplikacionet Varieteti Përshtatshmëria Përditësimet Bateria iOS ose Android – Baziket Në pamje të parë përsa i përket […]

top 5 fitness app-lista
App

2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ Top 5 Fitness App për të mbajtur trupin në formë [Android/iOS]

Ka shumë aplikacione të dobishme dhe efektive për të mbajtur trupin të shëndetshëm. Ato mund të zvogëlojnë rrezikun e disa sëmundjeve, si kolesteroli, presioni i gjakut, etj. Ruajtja e stërvitjes kërkon zakone më të shëndetshme dhe një mënyrë jetese më të mirë. Dhe aplikacionet Fitness App mund t’ju ndihmojnë të mbani drejtimin duke ju motivuar […]

ios 11-foto
Guida

Download iOS 11.4 per iPhone e iPad

Download iOS 11.4 per iPhone e iPad Klikoni dhe shkarkoni formatin IPSW iPad Air (Wi-Fi) (iPad4,1) — Download iPad Air (Cellular) (iPad4,2) — Download iPad mini 2 (Wi-Fi) (iPad4,4) — Download iPad mini 2 (Cellular) (iPad4,5) — Download iPad mini 3 (Wi-Fi) (iPad4,7) — Download iPad mini 3 (Cellular) (iPad4,8) — Download iPad mini 4 (Wi-Fi) (iPad5,1) — Download iPad mini 4 (Cellular) (iPad5,2) — Download iPad Air 2 (Wi-Fi) (iPad5,3) — Download iPad […]