samsung dhe google_logo_1
Lajmet e fundit

Samsung dhe Google bashkëpunojnë në RCS Messaging për Android

Samsung dhe Google LLC njoftuan se po punojnë së bashku për të ofruar një eksperiencë më të zgjeruar të dërgimit të mesazheve në smartfon, duke përshpejtuar inisiativën e industrisë drejt mbulimit dhe ndërveprimit të shërbimeve globale Rich Communication Services (RCS). Ky bashkëpunim do të sigurojë që Mesazhet Android dhe Mesazhet Samsung të funksionojnë në mënyrë […]

google
Lajmet e fundit

Google përballet me një shumë të madhe gjobe nga Brukseli për Android

Google do te preket nga gjoba me e madhe qe ka pasur ,te merkuren,ndersa Brukseli imponon nje ndeshkim multimillion-euro mbi grupin amerikan te teknologjise per abuzim me pozicionin dominant ne sistemet e operimit te telefonave cellulare. Ndeshkimi multibillion-euro vjen si pasoje e abuzimit te pozicionit dominant ne sistemet opearative te levizshme. Android eshte sistemi i […]

interneti në shqipëri tetor 2017
Lajmet e fundit

Interneti 📱 💻 🖥 në Shqipëri 🇦🇱 • Statistika [Tetor 2017]

Interneti në Shqipëri Interneti në Shqipëri përdoret tashmë nga të gjithë. Shikojmë nëpër rrugët e qyteteve si fëmijë ashtu dhe persona në moshë të madhe me celularë në dorë. Por cilat janë statistikat mbi përdorimin e tij? Shtëpia e teknologjisë ka vendosur që çdo tre muaj të shkruaj një artikull mbi të dhënat kryesore të […]

Kamera e Pixel 2 XL
Lajmet e fundit

[krahasim] Kamera e Pixel 2 XL “thyen ne dysh” Note 8 dhe iPhone 8 Plus

Krahasimi mbi kapacitetin e fotokamerave behet ne platformen e veçante DxOMark. Kamera e Pixel 2 XL mbizoteroi mbi te gjithe rivalet. Duhet thene nderkohe qe DxOMark eshte nje algoritem vleresimi dhe klasifikimi i fotokamerave te smartphoneve, bazuar ne pike. DxOMark krahason fotokameren ne te gjitha aspektet, pra 360°. Duke filluar nga kapaciteti ne kushte te ndryshme […]