Lajmet e fundit

Google PIXEL XL 2 revolucion me funksionin GOOGLE LENS ?? >ose.al<

Data e prezantimit te te shumepriturit Google Pixel XL 2 eshte 4 tetori dhe ne mezi po presim! 😍😍😍 [ms_countdowns type=”circle” nowtime=”1505762704″ endtime=”2017-10-04 16:00″ day_field_text=”Days” hours_field_text=”Hours” minutes_field_text=”Minutes” seconds_field_text=”Seconds” fontcolor=”” backgroundcolor=”” google_fonts=”” class=”” id=”” circle_type_day_color=”#1abc9c” circle_type_hours_color=”#2980b9″ circle_type_minutes_color=”#8e44ad” circle_type_seconds_color=”#f39c12″] Por ne kete arikull sjellim nje lajm qe, nese eshte i vertete, do te ndryshoje epoken e smartphoneve! 😵 ..dhe […]