GOOGLE AMP interneti me i shpejte
Lajmet e fundit

GOOGLE AMP interneti me i shpejte: projekti i mrekullueshem i Google!

Platforma AMP e zhvilluar nga Google premton te perputhet ne menyre te perkryer me faqet web dhe pajisjet “mobile“, perfshi edhe mail-et interaktive. Objektivi Google AMP interneti me i shpejte, dhe navigimi fluid. Megjithate, çfare eshte AMP dhe çfare lloj problemesh mund te shkaktoje kjo platforme? Kohet e fundit Google njoftoi se deshiron te integroje projektin e […]