galaxy s9
Krahasime Lajmet e fundit

[Tortura JerryRigEverything] Galaxy S9 dhe S9+ ne proven e rezistences.

Samsung Galaxy S9 dhe S9+: tortura e kanalit JerryRigEverything dhe duart e mister Zack Nelson, krijuesi te tij, jane prova e rradhes. Prova “torturuese” per rezistencen e smartphoneve ne kanalin JerryRigEverything konsiderohet si ajo me kualifikuesja dhe me e renda. Objektivi i saj eshte te testoje se si i reziston dispozitivi fizikisht gervishtjeve, zjarrit apo dhe perthyerjeve te […]

ZYRTARE GALAXY S9
Celulare Lajmet e fundit

Geekbench prezanton disa detaje mbi Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+, celulari i ardhshëm i prodhuesit Korean, ka qenë protagonist në orët e fundit tek website Geekbench. Sipas informacioneve të fundit kemi mundur të marrim një konfirmimin (të pjesshëm) të specifikimeve teknike. Në krye shikojmë Snapdragon Soc 845 i cili do të pajisë versionin amerikan të terminalit. Modeli testuar si pikë referimi është […]