Android Celulare e Tablet Recensione

Galaxy S10. A eshte me i miri?

Për shumë njerëz, bota e smartfonëve ka dy lojtarë: Samsung Galaxy dhe Apple iPhone. Dhe realisht, nuk ka shumë mundësi që njerëzit të shohin marka te tjera në mes të Apple dhe Samsung në çdo cikël të përmirësuar te smartphoneve te tyre. Samsung dominon tregun e jo-iPhone në cilëndo vendndodhje anembanë botës që ka fuqinë […]

GALAXY S10 5G zbulohet
Celulare Lajmet e fundit

GALAXY S10 5G zbulohet data e prezantimit per rrjetin e se ardhmes!

Samsung Galaxy S10 5G zbulohet se do të shitet në Korenë e Jugut duke filluar nga 5 prilli së bashku me inaugurimin e rrjetit të parë lokal 5G komercial. Vlen të theksohet se rrjeti ka qenë aktiv që nga 1 dhjetori 2018, por ende nuk është vënë në dispozicion të konsumatorët. Disa javë më parë […]

Krahasime

Galaxy S10 vs iPhone: 5 arsye për të kaluar në Galaxy S10!

Po bëhen gati dy muaj nga eventi i Unpacked i Samsung nga ku u prezantuan S10, S10+, S10e, S10 5G dhe Galaxy Flex dhe pyetja që më vjen nëpër mend është: A duhet ta konsiderojnë kalimin nga iPhone në Samsung përdouesit e iphone? Më poshtë do të bëj një krahasim të telefonave më të mire […]

galaxy s10
Celulare Lajmet e fundit

#INFINITY-O: sbulohet se si mund te jete pamja e Galaxy S10

Në Zyrën Botërore Të Pronësisë Intelektuale (WIPO) në Hagë ka një rregjistrim interesant të Samsung që do të vlejë automatikisht në 70 shtete si një patentë unike për dizajn. Lëshuar nga “LetsGoDigital”, shumica e skicave të projektimit përshkruajnë një telefon me një vrimë në ekran ku do të vendoset kamera “Selfie”. Duke pasur parasysh që […]