test thyerje iphone x
Krahasime

TEST THYERJE iPhone X vs. Galaxy Note 8: renie nga lartesia 300m

Sjellim per ju dy videot e krahasimit mbi testin e renies nga lartesia per dy super celularet e momentit. iPhone X vs. Galaxy Note 8: renie nga lartesia prej 300 metrash!! 😰😰😰😰 Kush fiton? Renie nga 300 metra lartesi iPhone X: [ms_youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=ni2QgfnSrHI” width=”100%” height=”100%” mute=”no” autoplay=”no” loop=”yes” controls=”yes” class=”” id=””][/ms_youtube]   VS. Renie nga 300 […]

samsung galaxy note 8-detajet-karakteristikat (1)
Celulare Lajmet e fundit

Samsung Galaxy Note 8 do prezantohet ne New York. Data me…

Pas pushimeve verore priten që të prezantohen në tregun ndërkombëtar dy nga celularët më performantë të prodhuar ndonjëherë. Nga njëra anë iPhone 8 e Apple dhe nga tjetra Samsung Galaxy Note 8. Për këtë të fundit është përqendruar raporti i ri i faqes koreane Naver. Raporti i referohet të dhënave dhe vendndodhjes së prezantimit. Sipas […]