nokia 105-nokia 7
Celulare Lajmet e fundit

Sa kushton Nokia 9 PureView 🔥🔥 [ZYRTARE]

Celulari me Android One përmban një ekran 5.99 “2K POLED me teknologji PureDisplay dhe mbështetje HDR10 dhe sensori i gjurmëve të gishtërinjve është i integruar brenda (por nuk mungon as zhbllokimi i fytyrës). Vëmendje e madhe i është kushtuar dizajnit, dhe në veçanti kamerave të pasme 5 që janë në mënyrë të përkryer në përputhje […]

Perditesimi WhatsApp 2017
Lajmet e fundit

KUJDES MASHTRIMIN!✉️ WHATSAPP ✉️: lajmi fals i perdorimit me pagese

WhatsApp! KUJDES!⚠⚠⚠ Rikthehen kerkesat e çuditshme per pagesen e sherbimeve te ketij aplikacioni. “Modus Operandi” i ketyre kompanive te fshehta dhe te çuditshme qe punojne per te “vjedhur” perdoruesit e thjeshte eshte gjithnje e njejte. Aplikojne principet e “Phishing“, ose i ashtuquajturi “peshkimi” i njerezve qe mund ti besojne skemave te tyre mashtruese. Ne fillim […]