App

Foto spektakolare per celularin tuaj (Android)

Nëse ju pëlqen të ndryshoni imazhin e celularit tuaj shkarkoni Wallpapers (foto spektakolare), në dispozicion falas në Play Store. Ky app është një koleksion me më shumë se 80.000 foto të kualitetit të lartë dhe me mbi 5.000 propozime të dedikuara për pajisjet me ekran QHD. Brënda do të gjeni të paktën një mijë mundësi për celularët me ekran 4K. Wallpaper është […]