Facebook Messenger-foto1
Lajmet e fundit

Facebook Messenger – Ja lajmet e fundit

Muajt ​​e ardhshëm pritet të jenë të mbushura me lajme për Facebook Messenger: në prag të konferencës vjetore F8 2019, gjigandi i rrjeteve sociale njoftoi ardhjen e një aplikacioni të ri për macOS dhe Windows 10. Karakteristikat sociale “private” në përputhje me versionin e ri vizion i “dhomës digjitale të jetesës” (në krahasim me “piazza” […]

Facebook Down
Lajmet e fundit

14 Prill 2019: Facebook dhe Instagram jane DOWN. Woow 😱😱

Facebook dhe Instagram jane DOWN. Woow Raport i problemeve te Familjes Facebook. ‘Outage’ me e gjate ne historine e Facebook.  Instagram duket se është rikthyer të enjten në mëngjes ndërsa kompania e tij mëmë, Facebook, shkon në ditën e dytë të problemeve rreth platformës së mediave sociale. Downdetector.com, një website raportimi te problemece ndërprerjet e […]