Lajmet e fundit

Cila eshte fotokamera me e mire ? – Oppo F11 Pro “ngjit” majen Everest!

Eshte e veshtire ti pergjigjesh pyetjes se cila eshte fotokamera me e mire ne nje smartfone. Gara per kete “titull” eshte me te vertete e ndezur dhe shume dispozitive kane sensore me te vertete mbreslenes. Nje nder to eshte edhe Oppo F11 Pro, i cili ka me te vertete sensore fotografik te mrekullueshem. Nuk mund […]