bateria e celularit
Guida Lajmet e fundit

#GUIDA 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣: si te kuptoj kur bateria e celularit duhet nderruar?

Nese kohet e fundit  keni hasur  probleme me smartfonin, dhe keni kuptuar se bateria e celularit shkarkohet me shpejt se sa zakonisht por nuk jeni te sigurt nese arsyeja qendron tek ndryshimi ne menyren e perdorimit te celularit ose ndodh per shkak te demtimit te mundshem te saj, ndiqni kete guide qe do t’ju ndihmoje. […]