Shkarkoni te dhenat e Facebook
Guida

Shkarkoni te dhenat e Facebook

Shkarkoni te dhenat e Facebook! Me të gjitha lajmet e fundit që u shfaqën mbi Facebook në ditët e fundit, ndoshta po pyesni se çfarë saktësisht Facebook njeh mbi ju. Një mënyrë për të gjetur është të shkarkoni te dhenat e Facebook mbi profilin tuaj. Kjo nuk është një mundësi e re, por jo shumë […]

top 5 fitness app-lista
App

2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ Top 5 Fitness App për të mbajtur trupin në formë [Android/iOS]

Ka shumë aplikacione të dobishme dhe efektive për të mbajtur trupin të shëndetshëm. Ato mund të zvogëlojnë rrezikun e disa sëmundjeve, si kolesteroli, presioni i gjakut, etj. Ruajtja e stërvitjes kërkon zakone më të shëndetshme dhe një mënyrë jetese më të mirë. Dhe aplikacionet Fitness App mund t’ju ndihmojnë të mbani drejtimin duke ju motivuar […]

bateria e celularit
Guida Lajmet e fundit

#GUIDA 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣: si te kuptoj kur bateria e celularit duhet nderruar?

Nese kohet e fundit  keni hasur  probleme me smartfonin, dhe keni kuptuar se bateria e celularit shkarkohet me shpejt se sa zakonisht por nuk jeni te sigurt nese arsyeja qendron tek ndryshimi ne menyren e perdorimit te celularit ose ndodh per shkak te demtimit te mundshem te saj, ndiqni kete guide qe do t’ju ndihmoje. […]

PES 2019 Mobile falas android iOS
App

[FALAS] PES 2019 Mobile në Android dhe iOS

PES 2019 Mobile është më në fund i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android: Konami ka njoftuar publikimin e përditësimit të lirë që “transformon” versionin 2018 të PES në botimin 2019. Versioni i ri është ndërtuar mbi Unreal Engine 4 dhe premton një sektor vizuale si kurrë më parë në celular, e karakterizuar nga një […]

Perditesimi WhatsApp 2017
Lajmet e fundit

KUJDES MASHTRIMIN!✉️ WHATSAPP ✉️: lajmi fals i perdorimit me pagese

WhatsApp! KUJDES!⚠⚠⚠ Rikthehen kerkesat e çuditshme per pagesen e sherbimeve te ketij aplikacioni. “Modus Operandi” i ketyre kompanive te fshehta dhe te çuditshme qe punojne per te “vjedhur” perdoruesit e thjeshte eshte gjithnje e njejte. Aplikojne principet e “Phishing“, ose i ashtuquajturi “peshkimi” i njerezve qe mund ti besojne skemave te tyre mashtruese. Ne fillim […]

app
App Lajmet e fundit

APP me te mira Android qe i kane zili perdoruesit e iPhone.

Dihet qe shume aplikacione jane te njejta si per Android ashtu edhe per iOS. Por ka disa aplikacione qe jane ekskluzivitet i vetem nje platforme. Ja cilat jane Aplikacionet me te mira Android te cilat nuk egzistojne per sistemin iOS te iPhone: 1.Android Auto Ndryshe nga CarPlay i Apple, platforma Android Auto është aktualisht në […]