lojrat per PC ne celular- lojra për pc
Guida

[GUIDA 🇦🇱 ] Luani lojrat per PC ne celular – Fantastike 😍

Valve shpalli javën e kaluar se së shpejti do të lejojë përdoruesit e Android dhe iOS që të lojrat per PC ne celular. Sigurisht, po flasim për Stream të lojërave nga PC/Mac tek telefoni, dhe jo hapjen e tyre direkte nga Android apo iOS.  Kjo mund të arrihet nga sot duke shkarkuar programin beta të Steam, i […]