App

Netflix nuk ju lejon tashme te regjistroheni nepermjet iOS App

Ju nuk mund te regjistroheni tashme ne Netflix nepermjet iOS App Netflix nuk po i lejon njerezit te regjistrohen per sherbimet e ofruara nepermjet aplikacionit te saj per iPhone dhe iPad. Aplikacioni per iOS gjithashtu nuk u lejon njerezve te hyjne me llogarite ku abonimi ka kaluar dhe asnje karte krediti ose debiti nuk eshte […]

Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Nentor 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Nentor 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Nentor 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS    1 – Dubface | Shkarko Falas.   2 – iFunnyCam | Shkarko Falas. […]

Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Tetor 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Tetor 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Tetor 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Enlight Videoleap: Menaxhim, modifikim dhe montazh imazhesh. Vleresohet si app […]

Top Apps Janar 2018
App

Top Apps Shtator 2017: aplikacionet e reja me interesante iOS & Android • ose.al

Top Apps Shtator 2017 : Ne rubriken e aplikacioneve,  ose.al perzgjedh per ju aplikacionet falas (me disa perjashtime) me interesante te muajit. Per ju me poshte Top Apps Shtator 2017, hidhini nje sy, mund te kete aplikacione qe do t’ju duheshin gjate aktiviteteve te perditshme: Top Apps per iOS  1 – Enlight Quickshot: Menaxhim, modifikim dhe montazh imazhesh. Vleresohet si app […]