sa kushton xiaomi mi a3 foto2
Lajmet e fundit

[ZYRTARE] Ja sa kushton Xiaomi Mi A3 | Foto 😍 | Skeda teknike ⚙️

Siç pritej sot u formalizua i Xiaomi Mi A3 nga Spanja, për fat të keq Xiaomi nuk ka arritur të koordinojë momentin e saktë të nisjes dhe tani nuk ka me sekrete të mbetura. Por sa kushton Xiaomi Mi A3 dhe cila eshte skeda teknike? Sa kushton Xiaomi Mi A3 – Cmimi Të gjitha detajet […]