iphone se 2-render-foto
Iphone

iPhone SE2 mund tĂ« mos prezantohet fare. Shikoni arsyen😯

Fjalët për një prezantim të mundshëm të iPhone SE2 kanë kohë që janë në qarkullim.Shumë njerëz duket se e duan një pasardhës të telefonit ultra kompakt SE2. Megjithatë, Apple nuk ka treguar ndonjë shenjë që po punon në këtë model.

Në fakt informacionet e reja rreth iPhone SE2 kanë qenë ekspluzive vetëm për prodhuesit e aksesorëve.

Ata pretendojnĂ« se burime anonime kanĂ« konfirmuar SE2. Rasti i fundit ishte i kompanisĂ« Olixar, qĂ« prezantuan skema 3D tĂ« telefonit. FatkeqĂ«sisht kĂ«to “shfaqje tĂ« telefonit bien poshtĂ« nga informacionet e reja, qĂ« e largojnĂ« prezantimin e SE2 akoma mĂ« larg.

 

iphone se 2-foto1

 

iPhone SE2 : Arsyeja pse nuk do prezantohet.

MĂ« pak se njĂ« muaj nga publikimi i disa skemave tĂ« SE2 nga kompania Olixar, informacione tĂ« reja po nga “burimet” e Olixar thojnĂ« qĂ« SE2 nuk do tĂ« prezantohet kĂ«tĂ« vit. Kjo pasi Apple Ă«shtĂ« fokusuar nĂ« modelet mĂ« tĂ« mĂ«dha me pamjen e iPhone X.

Por le të shkojmë një hap më tutje. Ndoshta SE2 mund të mos vijë në 2018 por edhe mund të mos prezantohet fare. Shpresojmë të jemi gabim, por duhet ta pranojmë që industria e telefonave ka vitë që shkon drejt ekraneve më të mëdha.

 

 

Një gjë që ndoshta do prodhohej një herë. Sigurisht ky telefon gjeti fansat dhe audiencën e vetë. Mesa duket ata nuk ishin të mjaftueshëm aq sa Apple të krijojë një version 2 të modelit.

 

Enes Karini
Student i informatikës në Gjermani dhe prej më shumë se 5 vitesh lexues i rregullt i çdo lajmi mbi botën e teknologjisë. Tek "Shtëpia e teknologjisë" mu dha mundësia të shkruaj rreth pasionit tim.