1. Home
 2. Produktet
 3. Televizor
 4. 📺TV LED Sony KDL32WD75📺

📺TV LED Sony KDL32WD75📺

📺TV LED Sony KDL32WD75📺
€399.00
Brand: Samsung
Category: Televizor

 • Ekrani
  LED Full HD

 • Permasat
  32"

 • Dekoder
  DVB-C, DVB-T, DVB-T2

 • Smart TV
  JO

 • 3D
  JO

 • Konsumi
  Klasa A

Vleresimi jonë:

Vleresimi jonë është rezultat i testeve nga ekspertët e ose.al!

6.3 3.2 9
 • Kualiteti i imazhit 7 / 10
 • Kualiteti i zerit 6 / 10
 • Konsumi 6 / 10
 • Cmimi/kualitet 6 / 10

Televizor LED 32″ Sony KDL32WD75

*** ose.al nuk shet televizorin Sony KDL32WD75. Cmimi qe shikoni eshte thjesht indikativ. Produkti mund te kete cmim te ndryshem ne varesi te kohes se kaluar nga dalja e tij ne treg, te ofertave apo te subjektit qe kryen shitjen ***

©ose.al • Shtepia e teknologjise

📺TV LED Sony KDL32WD75📺 - Skeda teknike

Ekrani TV

 • Ekrani TV
  32"
 • Tipi i ekranit
  Full HD
 • 3D TV
 • Rizolucioni i TV
  1920 x 1080 Pixel
 • Teknologjia e imazhit
  Motionflow XR
 • Raporti
  16:9
 • HDR

Dekoder TV

 • Decoder TV
  Analog dhe dixhital
 • Tipi i dekoderit
  DVB-C, DVB-T, DVB-T2
 • Tuner
  1

Smart TV

 • Smart TV
 • Timeshift

Audio TV

 • Kasa audio
 • Decoder audio
  Dolby Digital
 • Teknologjia dekoder audio
  Dolby Digital Plus, Dolby Pulse

Rrjeti TV

 • Wi-Fi
 • LAN
 • Direct Wi-Fi

Performanca TV

 • Teletekst
 • Kontroll zeri
 • PVR
 • Modaliteti i ekranit
  Normal, Loje, Foto, Sport, Standard

Portat TV

 • Porta HDMI
  2
 • Porta LAN
 • PC In
 • Porta USB
  2
 • Porta video CVBS
 • Porta SCART
  1
 • Porta DVI
 • Porta per kufje
 • Porta optike e audios
 • Common Interface (CI)
 • Common Interface Plus (CI+)

Energjia TV

 • Konsumi: I fikur
  0,5 W
 • Konsumi: I ndezur
  40 W
 • Konsumi vjetor
  58 kWh
 • Klasa e energjise
  A
 • Tensioni
  220 - 240 V
 • Frekuenza
  50/60 Hz

Permasat dhe pesha TV

 • Permasat (TV)
  717 mm x 61 mm x 429 mm
 • Pesha (TV)
  6,4 Kg
 • Permasat (TV+mbajtesja)
  717 mm x 218 mm x 474 mm
 • Pesha (TV+mbajtesja)
  6,9 Kg
 • Permasat (kutia)
  803 mm x 157 mm x 531 mm
 • Pesha (kutia)
  7,2 Kg

Materiali TV

 • Telekomanda
 • Baterite
  Po
 • Manuali i shpejte
 • Manuali i plote
 • Garancia

📺TV LED Sony KDL32WD75📺 - Komente

 • Be the first to add a Review

  Please post a user review only if you have / had this product.

 • Rate this Product

 • 8
 • 8
 • 8
 • 9
 • 6 / 10 based on your selection