1. Home
 2. Produktet
 3. Televizor
 4. 📺TV LED Samsung UE32J4000📺

📺TV LED Samsung UE32J4000📺

📺TV LED Samsung UE32J4000📺
€259.00
Brand: Samsung
Category: Televizor

 • Ekrani
  LED HD

 • Permasat
  32"

 • Dekoder
  DVB-C, DVB-T

 • Smart TV
  JO

 • 3D
  JO

 • Konsumi
  Klasa A+

Vleresimi jonë:

Vleresimi jonë është rezultat i testeve nga ekspertët e ose.al!

5.5 2.8 1
 • Kualiteti i imazhit 5 / 10
 • Kualiteti i zerit 5 / 10
 • Konsumi 7 / 10
 • Cmimi/kualitet 5 / 10

Televizor LED 32″ Samsung UE32J4000

*** ose.al nuk shet televizorin Samsung UE32J4000. Cmimi qe shikoni eshte thjesht indikativ. Produkti mund te kete cmim te ndryshem ne varesi te kohes se kaluar nga dalja e tij ne treg, te ofertave apo te subjektit qe kryen shitjen ***

©ose.al • Shtepia e teknologjise

📺TV LED Samsung UE32J4000📺 - Skeda teknike

Ekrani TV

 • Ekrani TV
  32"
 • Tipi i ekranit
  HD
 • 3D TV
 • Rizolucioni i TV
  1366 x 768 Pixel
 • Teknologjia e imazhit
  PQI
 • Raporti
  16:9
 • HDR

Dekoder TV

 • Decoder TV
  Analog dhe dixhital
 • Tipi i dekoderit
  DVB-C, DVB-T
 • Tuner
  1

Smart TV

 • Smart TV
 • Timeshift

Audio TV

 • Kasa audio
 • Decoder audio
  Dolby Digital
 • Teknologjia dekoder audio
  DTS Studio Sound

Rrjeti TV

 • Wi-Fi
 • LAN
 • Direct Wi-Fi

Performanca TV

 • Teletekst
 • Kontroll zeri
 • PVR
 • Modaliteti i ekranit
  Normal, Loje

Portat TV

 • Porta HDMI
  2
 • Porta LAN
 • PC In
 • Porta USB
  1
 • Porta video CVBS
 • Porta SCART
  1
 • Porta DVI
 • Porta per kufje
 • Porta optike e audios
 • Common Interface (CI)
 • Common Interface Plus (CI+)

Energjia TV

 • Konsumi: I fikur
  0,3 W
 • Konsumi: I ndezur
  28 W
 • Konsumi vjetor
  40 kWh
 • Klasa e energjise
  A+
 • Tensioni
  220 - 240 V
 • Frekuenza
  50/60 Hz

Permasat dhe pesha TV

 • Permasat (TV)
  745,4 mm x 69 mm x 442,2 mm
 • Pesha (TV)
  3,73 Kg
 • Permasat (TV+mbajtesja)
  745,4 mm x 150,5 mm x 466,6 mm
 • Pesha (TV+mbajtesja)
  3,82 Kg
 • Permasat (kutia)
  924 mm x 127 mm x 503 mm
 • Pesha (kutia)
  5,53 Kg

Materiali TV

 • Telekomanda
 • Baterite
  Po
 • Manuali i shpejte
 • Manuali i plote
 • Garancia

📺TV LED Samsung UE32J4000📺 - Komente

 • Be the first to add a Review

  Please post a user review only if you have / had this product.

 • Rate this Product

 • 8
 • 8
 • 8
 • 9
 • 6 / 10 based on your selection