1. Home
 2. Produktet
 3. Televizor
 4. 📺 Televizor Samsung 40″ Seria H7000 📺 • Full HD • Smart TV

📺 Televizor Samsung 40″ Seria H7000 📺 • Full HD • Smart TV

📺 Televizor Samsung 40″ Seria H7000 📺 • Full HD • Smart TV
€780.00
Brand: Samsung
Category: Televizor

 • Ekrani
  LED - Full HD

 • Permasat
  40"

 • Dekoder
  DVB-T, DVB-S2, DVB-C

 • Smart TV
  Po

 • 3D
  Po

 • Konsumi
  Klasa A

Vleresimi jonë:

Vleresimi jonë është rezultat i testeve nga ekspertët e ose.al!

6.8 3.4 1
 • Kualiteti i imazhit 8 / 10
 • Kualiteti i zerit 5 / 10
 • Konsumi 6 / 10
 • Cmimi/kualitet 8 / 10

Televizor Samsung 40″ Seria H7000

*** ose.al nuk shet televizor samsung. Cmimi qe shikoni eshte thjesht indikativ. Produkti mund te kete cmim te ndryshem ne varesi te kohes se kaluar nga dalja e tij ne treg, te ofertave apo te subjektit qe kryen shitjen ***

©ose.al • Shtepia e teknologjise

📺 Televizor Samsung 40″ Seria H7000 📺 • Full HD • Smart TV - Skeda teknike

Ekrani TV

 • Ekrani TV
  40"
 • Tipi i ekranit
  Full HD
 • 3D TV
 • Rizolucioni i TV
  1920 x 1080 pixel
 • Teknologjia e imazhit
  CMR
 • Raporti
  16:9

Dekoder TV

 • Decoder TV
  Analog dhe Dixhital
 • Tipi i dekoderit
  DVB-T, DVB-S, DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
 • Tuner
  2

Smart TV

 • Smart TV
 • Timeshift

Audio TV

 • Kasa audio
 • Decoder audio
  Dolby Digital DTS
 • Teknologjia dekoder audio
  Dolby MS10, DTS Premium Sound 5.1, DTS Studio Sound / DTS Premium Sound 5.1, DTS Studio Sound

Rrjeti TV

 • Wi-Fi
 • LAN
 • Direct Wi-Fi

Performanca TV

 • Teletekst
 • Kontroll zeri
 • PVR
 • Modaliteti i ekranit
  Film, Sport, Loja

Portat TV

 • Porta HDMI
  4
 • Porta LAN
 • PC In
 • Porta USB
  3
 • Porta video CVBS
 • Porta SCART
  1
 • Porta DVI
 • Porta per kufje
 • Porta optike e audios
 • Common Interface (CI)
 • Common Interface Plus (CI+)

Energjia TV

 • Konsumi: I fikur
  0.3 W
 • Konsumi: I ndezur
  55 W
 • Konsumi vjetor
  76 KWh
 • Klasa e energjise
  A
 • Tensioni
  220 - 240 V
 • Frekuenza
  50/60 Hz

Permasat dhe pesha TV

 • Permasat (TV)
  908,6 mm x 63,1 mm x 539,1 mm
 • Pesha (TV)
  7,9 Kg
 • Permasat (TV+mbajtesja)
  908,6 mm x 204,5 mm x 579,1 mm
 • Pesha (TV+mbajtesja)
  8,9 Kg
 • Permasat (kutia)
  985 mm x 148 mm x 600 mm
 • Pesha (kutia)
  11 Kg

Materiali TV

 • Telekomanda
 • Manuali i shpejte
 • Manuali i plote
 • Garancia
 • Syze 3D
  2

📺 Televizor Samsung 40″ Seria H7000 📺 • Full HD • Smart TV - Komente

 • Be the first to add a Review

  Please post a user review only if you have / had this product.

 • Rate this Product

 • 8
 • 8
 • 8
 • 9
 • 6 / 10 based on your selection