Partner

Partneret e Shtepise
Shtepia e Teknologjise, me kenaqesine me te madhe, njofton te gjithe fansat per fillimin e nje bashkepunimi me TechTronic . Se bashku do ju sjellim ofertat me te mira ne Tregun Shqiptar. Ju kerkoni informacione dhe ne do ju pergjigjemi. [14/01/2019]
Shtepia e Teknologjise, me kenaqesine me te madhe, njofton te gjithe fansat per fillimin e nje bashkepunimi me Iceberg Communicationnjë agjenci e plotë reklamimi dhe komunikacioni që vepron në tregun shqiptar që nga viti 1999. Se bashku do ju sjellim lajmet e fundit nga bota Samsung. [15/02/2018]
techtronic albania
icebergcommunication logo

Shtepia e Teknologjise, me kenaqesine me te madhe, njofton te gjithe fansat per fillimin e nje bashkepunimi me Gjergji Kompjuter . Se bashku do ju sjellim ofertat me te mira ne Tregun Shqiptar per PC, monitor dhe gaming. Ju kerkoni informacione dhe ne do ju pergjigjemi. [18/03/2019]
It Gjergji Kompjuter Logo
Sponsor

Shtepia e Teknologjise, falenderon  lojrafationline.com per kontributin e saj ne ndihme te websitit tone.

baner-lojra-fati1