1. Home
  2. Produktet
  3. Panasonic

Produktet nga: Panasonic

Panasonic  është një marke e kompanisë japoneze të prodhimit të produkteve elektronike Matsushita Electric Industrial Co. Nën këtë markë Matsushita shet televizor dhe materiale të ndryshme elektronike, të cilat i përcjell motoja “Ideas for Life.”  Marka Panasonic u krijua në vitin 1955 për tregun amerikan. Marka Panasonic u krijua nga fjalët Pan që don të thot Gjithë dhe sonic që don të thot  sepse ishte përdorur për herë të parë për pajisje audio.

  • 3D
  • Ekrani TV
  • Smart TV
  • Tipi i ekranit
  • Wi-Fi

Ju pëlqeu artikulli? Na ndiqni në social!