NoteBook 5 + NoteBook 3, Samsung prezanton laptop-et e rinj “ultra thin”

0
191
views

Samsung prezantoi tre laptopë të rinj me sistem operativ Windows dhe performancë shumë të mirë.

Samsung Notebook 5 me një ekran 15.6 ” FHD dhe një trup metalik.

Dy të tjerat janë modelet të Notebook 3, njëri me një ekran 14 ” dhe tjetri me 15.6″.

Karakteristikat teknike, përveç madhësise së ekraneve, janë thuajse të njëjta për të tre kompjuterat. Ndryshon dhe procesori, i cili mund të zgjidhet ndërmjet një procesori Intel 8 ose 7 të gjeneratës së fundit. Karakteristikat e plota janë në dispozicion më poshtë.

Skeda teknike e Notebook 3 dhe Notebook 5:

notebook 5

Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20