lojra te vjetra nje
Lajmet e fundit

Lojra te vjetra arcade dhe retro: vjen platforma fantastike ANTSTREAM!

Pas Google Stadia dhe Project xCloud nga Microsoft, nje tjeter platforme per lojra te vjetra retro eshte duke u krijuar. Vjen platfroma Antstream qe eshte lançuar ne Kickstarter me nje mbledhje fondesh qe do te zgjase deri me 10 maj.

E programuar per t’u lançuar ne fund te majit ne nje version te pare vetem per te gjithe mbeshtetesit e fushates crowdfunding, Antstream do te debutoje ne versionin beta deri fund te vitit. Kjo platforme do te jete e arritshme permes instalimit te nje aplikacioni ne PC (Windows dhe Mac), Xbox One dhe ne pajisjet celulare.

Lojra te vjetra: foto me tituj fantastik.

lojra te vjetra

Platforma e re premton te ofroje lojra te vjetra “retrogaming” entuziazmante me aftesine per te luajtur menjehere dhe pa nderprerje ne mbi 400 lojera ikonike te viteve ’70, ’80 dhe ’90, perfshire Ikari Warriors, Joe & Mac, California Lojra, Zool dhe Double Dragon. Disa tituj, si Score Attacks, Speed ​​Runs dhe Boss Rushes, gjithashtu do te kene mbeshtetjen e nje sistemin ekskluziv multiplayer te Antstream, i cili do t’i lejoje perdoruesit te sfidojne njeri tjetrin, te vendosin rekorde te reja dhe te fitojne medalje te veçanta.

Ja lojrat me te bukura ne bote sipas Bafta Awards: kliko ketu!

Pas pothuajse kater viteve te zhvillimit dhe licencimit te ketyre lojerave te famshme, jemi te sigurt se Antstream do te jete platforma me fantastike e lojrave retro. Ne Kickstarter te gjithe te apasionuarit e lojrave retro kane mundesine te mbeshtesin Antstream ne ndertimin e nje arkivi te pashembullt te titujve klasike. Kjo fushate do te lejoje oferta dhe perfitime te jashtezakonshme per perdoruesit e pare te platformes, duke perfshire aksesin e hershem ne Antstream.

Fondet e fushates Kickstarter do te perdoren per te zgjeruar katalogun e lojrave retro dhe “floten” e programatoreve. Ritmi i punes eshte i larte dhe shpresa e te apasionuarve per lojra eshte qe platforma te jete online brenda fundit te vitit 2019! Do te ndjekin perditesime…

Andi
Interesi për teknologjinë futuriste dhe ndikimin real që kjo e fundit mund të ketë mbi jeten e njeriut, më ka shtyrë të bëhem pjese e "ose.al - Shtëpia e Teknologjisë". Objektivi është të ndaj informacionet dhe njohuritë e detajuara mbi botën mobile, tablet, tv, personal pc etj. Teknologjia dhe shkenca janë besimet e mia.