Lajmi i fundit WhatsApp nuk na pëlqen fare

0
91
views
WhatssApp

Lajmi i fundit WhatsApp: Zhvilluesit kanë filluar të fusin reklamat në versionin Android të versionit beta 2.18.305. Konfirmimi vjen tek ne si zakonisht nga faqja e internetit WABetaInfo e cila, në një tweet, ka specifikuar se si zbatimi sapo ka filluar dhe se reklamat do të aktivizohen vetëm në të ardhmen.

@WABetaInfo

WhatsApp beta for Android 2.18.305: WhatsApp is implementing in this version ads for Status. They are not visible yet and   the feature will be enabled in future.

WhatsApp hap derën për reklamat: duke filluar nga çereku i parë i vitit 2019, platforma më e popullarizuar e mesazheve në botë do të jetë e populluar me reklama, fillimisht të kufizuara vetëm në ndryshimin e statusit.

lajmi i fundit whatsapp-messages

Kjo është një konfirmim që pritej këtë verë nga WSJ: për të dhënë njoftimin ishte Drejtori i Facebook Italia Luca Colombo gjatë Ey Digital Summit në Capri.

Kompania e Zuckerberg beson se Instagram dhe WhatsApp fshehin një potencial të madh jo vetëm për përdoruesit privatë, por edhe për bizneset.

Dhe reklamimi – ju e dini – është një mjet i qëndrueshëm ekonomik, veçanërisht duke pasur parasysh numrat që regjistrojnë aplikacionin në pronësi të Facebook. Colombo ka mohuar se reklamimi mund të arrijë në afat të shkurtër.

Stories” dhe “status” përfaqësojnë një minierë ari për Zuckerberg: 300 milionë tregime të përditshme botohen në platformën sociale, 400 milionë në Instagram dhe 450 milionë njerëz që përdorin shtetin në WhatsApp. Prandaj, vendimi i kompanisë amerikane për të shfrytëzuar këtë potencial duke i lejuar kompanitë të futin reklama “ad hoc” për përdoruesit.

Ne do të shohim se si përdoruesit do të reagojnë ndaj këtij vendimi, por nuk na pëlqen aspak! 

Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20