Fotot fituese me te bukurat e 2017 te shkrepura me iPhone • ose.al

0
1772
views
fotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus fituese

iPhone Photografy Award: fotot fituese

zhvillohet c’do vit si konkurs fotografik per te gjithe perdoruesit e nje iPhoni ne bote. Disa fotografi te shkrepura per kete konkurs jane me te vertete mahnitese 😮.

Kemi tashme fotot fituese per vitin 2017, dhe thuajse te gjitha nuk kane te bejne thjeshte me nje fotografi. Keto foto tregojne nje histori me vete.

Fotoja fituese e Cmimit te Madh eshte ajo e nje djali dhe nje vajze te vogel ne Irak, pas shpine kane nje pus nafte 😍 . Fotoja eshte kryer nga Sebastiano Tomada 👏👏👏👏👏.
Ne rast se ken pasjon fotografine, per te kryer foto te denja per kete konkurs ju ftojme te ndiqni guiden e mundesuar nga ose.al ne kete artikull 📎.
fotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus fituesefotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus trembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus trembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus trembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus tre - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus tetembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus tete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetenje - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetepese - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezeteshtate - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetetete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetetre - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetetre - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetetre - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus shtate - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus shtatembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetenente - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetedy - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetedy - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njezetedy - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus njembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus nje - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus nentembedhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copiafotot me te bukura ne bote te shkrepura me iPhone 7 Plus dhjete - Copia

 ©ose.al

Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.