Lajmet e fundit

Fantastike WhatsApp – Se shpejti nje funksion i ri

Fantastike WhatsApp – Grupet janë një nga tiparet më të mira të WhatsApp-it, por ato gjithashtu mund të bëhen një makth nëse ju shtojnë tek grupet pa ndonjë kontroll. Sot, pasi ishte për prova për një kohë në iOS, WhatsApp ka një konfigurim të ri të privatësisë që ndihmon në kufizimin e këtij problemi.

 

 

Deri tani, administratorët e grupit mund të shtojnë ndonjë përdorues WhatsApp në një grup pa pëlqimin e tyre, kërkesa e vetme është që përdoruesi duhet të jetë një kontakt në librin e telefonit të administratorit. Megjithatë, tani e tutje, përdoruesit e WhatsApp-it do të jenë në gjendje të zgjedhin se cilët njerëz mund t’i shtojnë ato në grupe.

fantastike whatsapp funksion i ri

Fantastike WhatsApp - Ja rruga që duhet të ndiqni!
Për të hyrë në funksionin e ri, përdoruesit duhet të shkojnë në menynë Settings në WhatsApp dhe shtypni Llogaritë. Më pas, një klikim mbi privatësinë dhe opsionet e Grupeve tani ofron mundësinë për të zgjedhur midis tre opsioneve: “Të gjithë”, “Kontaktet e mia” ose “Askush”.

Përdoruesit që kufizojnë cilët mund t’i shtojnë ato në grupe mund të shtohen ende me ftesë private. Ata do të marrin një lidhje, e cila jep informacion bazë rreth grupit që kanë qenë të ftuar dhe mund të zgjedhë të bashkohet me të nëse dëshirojnë. Përndryshe, lidhja skadon në 72 orë.

 

 

Ky tipar i ri i privatësisë së WhatsApp do të fillojë të shpërndahet sot në një numër të kufizuar përdoruesish përpara se të zgjerohet globalisht në javët e ardhshme. Çfarë mendoni, a do ju hyj në punë ky funksion i ri?

©ose.al – Shtëpia e Teknologjisë

Albani
I diplomuar në Inxhinieri në Itali, kam si pasion teknologjinë mobile duke u fokusuar më shumë te akserorët nga më të ndryshmit. Më pëlqen të shkruaj mbi informacionet e reja të botës teknologjike dhe prandaj krijova "ose.al - Shtëpia e teknologjisë".
http://www.ose.al