celulari i ri samsung galaxy a80
Celulare Lajmet e fundit

Celulari i ri SAMSUNG GALAXY A80 – dalin karakteristikat dhe dezajni!

Ne kete artikull po sjellim ate qe mund te quhet nje nga imazhet e para reale te nje dispozitivi “ndryshe”, celulari i ri Samsung Galaxy A80. Fotografia tregon pranine e kamere “selfie” te tipit pop-out ne pjesen e perparme. Ne kete hapesire pop-out shihet renditja horizonale e tre sensoreve qe do te mund te perdoren si per fotokameren kryesore dhe per ate “selfie” !

Foto celulari i ri Samsung Galaxy A80:

celulari i ri samsung galaxy a80

Prezantimi i smartfoneve te rinj te linjes Galaxy A ndodhi pikerisht sot. Eventi ishte paralajmeruar pa shume publictet per daten 10 prill. Ne te vertete po zhvillohen evente paralele ne shume vende te botes per prezantimin e ketij dispozitivi. Protagonisti kryesor eshte celulari i ri Samsung Galaxy A80.

Zbuloni Samsung Galaxy A8 v.2018 – kliko ketu!

Disa karakteristika teknike te pajisjes Galaxy A80 (i cili ne disa tregje boterore mund te quhet A90) – ka te beje me procesorin Soc Qualcomm Snapdragon sm6150 okta-core CPU. Ky SoC konsiderohet si nje produkt per fashen e mesme dhe eshte i destinuar te jete pjese e vijes Snapdragon 6xx, ose te zevendesoje te gjithe procesoret SnapDragon 675. Celulari gjithashtu do te kete nje memorie mbreslenese 8GB RAM dhe sistemit operativ te instaluar paraprakisht ne versionin Android 9.

Ekranin duket se eshte 6.73 ” pa asnje vrime ose totalisht “full-screen”, ne saje te kameres pop-out me sensor 48 MP. Nuk dihet akoma kapaciteti real i baterise, por eshte e sigurte qe do te jete ne version “Quick Charge”.

celulari i ri samsung galaxy a80

Ne te njejtin event do te prezantohen edhe celularet e tjere te linjes Samsung Galaxy A, ndaj ne vazhdim mund te krijojme nje artikull permbledhes per eventin e sotem.

Andi
Interesi për teknologjinë futuriste dhe ndikimin real që kjo e fundit mund të ketë mbi jeten e njeriut, më ka shtyrë të bëhem pjese e "ose.al - Shtëpia e Teknologjisë". Objektivi është të ndaj informacionet dhe njohuritë e detajuara mbi botën mobile, tablet, tv, personal pc etj. Teknologjia dhe shkenca janë besimet e mia.