Gati bateria e perthyeshme per Samsung SDI flexible!

0
237
views
samsung sdi dy
Telefoni i parë i perthyeshem, smartfoni i Samsung, mund të bëhet realitet deri në fillim te vitit 2019 pas viteve të kaluara ne zhvillim, projekte dhe parashikime të shumëfishta. Detajet konkrete po fillojnë të dalin ne rrjet. Realizimi i një smartphone te perthyeshem nënkupton përshtatjen edhe te pjeseve elektronike te cilat duhet te jene gjithashtu te perthyeshme. Samsung SDI do të kete baterine e pare me kapacitet prej 3000 deri 6000 mAh, të gatshëm për t’u instaluar në këtë lloj të pajisjeje.
 
 
Prodhimi ne masë duhet të fillojë jo më vonë se tremujori i fundit i këtij viti, në linjë me parashikimet e analistëve, ndërsa marketingu pritet te filloje brenda muajve të parë të vitit 2019.
 
samsung sdi nje samsung sdi
 
Bateria rezulton të jetë shumë e madhe, me qëllim që të ushqejë një pajisje që, sipas deklaratave të fundit të ofruara nga disa përfaqësues të kompanisë Samsung, do të ketë një ekran vërtetë “foldable”, pra te perthyeshem.
Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20