aplikacionet pult tv
Lajmet e fundit

Aplikacionet PULT TV me te mira per Android 馃槏馃槏

Aplikacionet PULT TV聽per televizoret e shtepise jane nder me te shkarkuarit ne Android. Praktikisht behet fjale per Apps te cilat shkarkohen, instalohen ne smartphone ose tablet, dhe mundesojne perdorimin e tyre si pult ose telekomande per televizorin.

ZBULO:聽Whatsapp – si t毛 lexojm毛 mesazhet e dikujt tjet毛r 馃槈

Ka shume prej tyre online, por ose.al ka perzgjedhur ato me te mirat, me te sigurtat dhe me funksionalet.

Aplikacionet PULT TV:聽AnyMote Universal Remote (shkarko falas)

AnyMote - Smart Fernbedienung
AnyMote - Smart Fernbedienung
Developer: Color Tiger
Price: Free+

Aplikacionet PULT TV:聽Peel Universal Smart TV Remote Control (shkarko falas)

Aplikacionet PULT TV:聽Unified Remote (shkarko falas)

Unified Remote
Unified Remote
Developer: Unified Intents
Price: Free

Aplikacionet PULT TV:聽Twinone Universal TV Remote (shkarko falas)

Universal TV Remote
Universal TV Remote
Developer: Twinone
Price: Free

Aplikacionet PULT TV:聽SURE Universal Smart TV Remote (shkarko falas)

SURE Universal Remote
SURE Universal Remote
Price: Free+

聽Lojra FALAS per celularin tuaj –> KLIKONI KETU

Aplikacionet PULT TV – Lista e plot毛 e celular毛ve me IR

2013

聽聽聽聽聽聽聽聽 HTC One (M7)

聽聽聽聽聽聽聽聽 HTC One Max

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G2

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G Flex

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G Pro Lite

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG Spirit H

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG Optimus F6

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG Optimus G Pro

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG Optimus L9 II

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy Note 3

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S4

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S4 Mini

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S4 Active

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy Mega

聽聽聽聽聽聽聽聽 Sony Xperia Z

聽聽聽聽聽聽聽聽 Sony Xperia Z1聽

聽聽聽聽聽聽聽聽 Sony Xperia ZL

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Nubia Z5S

2014

聽聽聽聽聽聽聽聽 HTC One (M8)

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Honor 6

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Honor 6 Plus

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G Pro 2

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G2 Mini

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G3

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G3 S (Vigor)

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG L90

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G Vista

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG Volt

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung ACTIVE SE

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy Note 3 Neo

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy Note 4

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy Note Edge

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S5 Active

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S5 Duos

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S5 Mini

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi 4

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Grand Memo II LTE

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Grand X Max

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Nubia X6

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Nubia Z7

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Nubia Z7 Max

2015

聽聽聽聽聽聽聽聽 HTC One M9

聽聽聽聽聽聽聽聽 HTC One M9+

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Honor 7

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G Flex 2

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G4

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG V10

聽聽聽聽聽聽聽聽 Medion P10341

聽聽聽聽聽聽聽聽 Oppo Mirror 5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Oppo Mirror 5s

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S6 Active

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S6

聽聽聽聽聽聽聽聽 Samsung Galaxy S6 Edge

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 2

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 2 Prime

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Grand X Max+

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Nubia Z9

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi 4C

聽聽聽聽聽聽聽聽 Gionee Marathon M5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 3聽(MTK)

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 3

聽聽聽聽聽聽聽聽 Letv Le 1 (X600)h

聽聽聽聽聽聽聽聽 Letv Le 1s (X500/X501)

聽聽聽聽聽聽聽聽 Letv LeMax

聽聽聽聽聽聽聽聽 Lenovo Vibe X3

聽聽聽聽聽聽聽聽 Panasonic P55 Novo

2016

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Honor 8

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Mate 9

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Mate 9 Pro

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei P9 Plus

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG G5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Sharp Z2

聽聽聽聽聽聽聽聽 Ulefone Power

聽聽聽聽聽聽聽聽 Ulefone Vienna

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi 5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi 5s Plus

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi 4s

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 3s

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 3s Prime

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 3聽(Snapdragon)

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 4

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 4 Prime

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Max

聽聽聽聽聽聽聽聽 LeTV le 1s

聽聽聽聽聽聽聽聽 Letv le Max

聽聽聽聽聽聽聽聽 LeEco Le 2

聽聽聽聽聽聽聽聽 LeEco Le 2 Pro

聽聽聽聽聽聽聽聽 LeEco Le Max 2

聽聽聽聽聽聽聽聽 LeEco Le Pro 3

聽聽聽聽聽聽聽聽 Lenovo tab

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG V20

聽聽聽聽聽聽聽聽 Vivo Y51L

2017

聽聽聽聽聽聽聽聽 Allview P9 Energy

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 4A

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 4X

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 4

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 4X

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei P10 Plus

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi 6

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi Max 2

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Honor 8 Pro

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Honor 9

聽聽聽聽聽聽聽聽 ZTE Nubia Z17

聽聽聽聽聽聽聽聽 LeEco Le Pro 3 Elite

聽聽聽聽聽聽聽聽 LG Q8

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Mi A1

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Mate 10

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei Mate 10 Pro

聽聽聽聽聽聽聽聽 Honor View 10

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 5A

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi Note 5 Pro

2018

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 5

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi 5 Plus

聽聽聽聽聽聽聽聽 Xiaomi Redmi note 5 Pro

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei P20

聽聽聽聽聽聽聽聽 Huawei P20 Pro

Andi
Interesi p毛r teknologjin毛 futuriste dhe ndikimin real q毛 kjo e fundit mund t毛 ket毛 mbi jeten e njeriut, m毛 ka shtyr毛 t毛 b毛hem pjese e "ose.al - Sht毛pia e Teknologjis毛". Objektivi 毛sht毛 t毛 ndaj informacionet dhe njohurit毛 e detajuara mbi bot毛n mobile, tablet, tv, personal pc etj. Teknologjia dhe shkenca jan毛 besimet e mia.

30 thoughts on “Aplikacionet PULT TV me te mira per Android 馃槏馃槏

  1. Mendoj se keto aplikacionnet jane kot nese telefoni nuk ka infra,smartfonat e pajisur me infra kryesisht huawei e mundesojne kete sherbim dhe e kane vet aplikacionin jo vetem per televizor por edhe kondicioner

    1. Iphonat nuk jane te pajisur me infra nderkohe qe shume marka te sistemit android si LG,Huawei,samsung etj jane te pajisura me infrared dhe aplikacionin qe e mundeson kete sherbim,per pajisjet e sistemit android qe nuk kane infra nuk besoj se funksionon ky aplikacion

Lini nj毛 P毛rgjigje

Adresa juaj email s鈥檇o t毛 b毛het publike. Fushat e domosdoshme jan毛 sh毛nuar me nj毛 *

Ky sajt p毛rdor Akismet-in p毛r t毛 pak毛suar numrin e mesazheve t毛 pad毛shiruara. M毛soni se si p毛rpunohen t毛 dh毛nat e komentit tuaj.