aksesore per kompjuter
Lajmet e fundit

Aksesore per kompjuter – Trust GXT 770 RGB

Nese jeni duke kerkuar aksesore per kompjuter, atehere jeni ne vendin e duhur. Tek ky artikull do sjellim aksesoret me te mire ne tregun shqiptar me cmime thjesht spektakolare. Ky artikull do perditesohet çdo javë, duke shtuar produkte të rinj të propozuar nga partneri ynë  Gjergji Kompjuter.

Aksesore per kompjuter – Trust GXT 770 RGB

Këta dy freskuese të heshtur do ta mbajnë trupin e PC-së tuaj në temperaturën ideale edhe në intensitetin e betejave të lojrave më të ashpra. Ata gjithashtu ndriçojnë shtëpinë me drita spektakolare ambientale.

 

Freskueset per PC me 11 pjesë aerodinamike veprojnë me një shpejtësi maksimale rrotullimi prej 1200 rrotullime në minutë, me një rrjedhje ajri deri në 86 m3 / h (51 CFM). Rrjedha e vazhdueshme e ajrit do të zvogëlojë temperaturën, për të optimizuar performancën. Përveç kësaj, freskueset janë të pajisur me kushineta gome të integruar kundër vibrimit.

aksesore per kompjuter - trust gxt 770

Brënda në kuti do gjeni edhe një njësi kontrolli për të menaxhuar deri në 10 freskuese në të njëjtën kohë. Kjo njësi e kontrollit lejon që dritat të menaxhohen krejtësisht të pavarur nga motherboard ekzistues. Moduli i integruar i memories siguron funksionimin e pavarur dhe të menjëhershëm të freskuesve. Këta tifozë i japin çdo PC një pamje të shkëlqyer funksionale.

Cmimi Trust GXT 770 RGB
Kete aksesore per kompjuter fantastik mund ta gjeni vetem tek Gergji Kompjuter per vetem 25 € 😍😍

 

Karakteristikat kryesore te Trust GXT 770 RGB

  • Dy freskuese ftohëse të ndriçuar me RGB me permasa 120 mm
  • Telekomanda wireless për të vendosur mbi 150 ngjyra të ndryshme LED
  • Mundësia për të menaxhuar deri në 10 freskuese njëkohësisht
  • 11 pjesë aerodinamike për çdo freskuese, për një operacion të heshtur gjatë funksionimit
  • Shpejtësia e rrotullimit 1200 rpm, me rrjedhjen e ajrit deri në 86 m3 / h (51 CFM)
  • LED të fuqishëm për një dritë atmosferike spektakolare për PC
  • Lidhës Molex për një lidhje të drejtpërdrejtë me PSU
  • Moduli i integruar i memories për operim të menjëhershëm të pavarur

aksesore per kompjuter - trust gxt 770 - foto2

 

Albani
I diplomuar në Inxhinieri në Itali, kam si pasion teknologjinë mobile duke u fokusuar më shumë te akserorët nga më të ndryshmit. Më pëlqen të shkruaj mbi informacionet e reja të botës teknologjike dhe prandaj krijova "ose.al - Shtëpia e teknologjisë".
http://www.ose.al